Nyheter & Erbjudanden

Vinresor i Sveriges Provence

Drömmer du om att semestra i Toscana eller Provence i sommar men vill stanna i Sverige har vi här den perfekt lösningen – vinvandra i Skåne!

vingård

Vin- och trädgårdsresa på Bjäre- och Kullahalvön, 4 dagar

Personlig guidning och en trädgårdshistorisk vandring genom stilträdgårdarna Norrvikens trädgårdar och Sofiero Slott, besök på Vejby vingård och Arilds vingård. Boende på vackra hotell Torekov. Exklusivt för dig som kund hos Nordea Private Banking har vi inkluderat spa-entré på hotellet utan extra kostnad (värde 595kr p/p).
Beställ din upplevelse här.

Vinodling

Vinvandring på Österlen, 4 dagar

Vandra de vackraste delarna av Skåneleden och besök utvalda vingårdar som erbjuder både gott vin och skånsk gästfrihet. Boende på Kiviks Hotell med milsvid utsikt över havet. Som en extra bonus för dig som kund hos Nordea Private Banking bjuder vi på en flaska vin från en av vingårdarna – ett fint minne att njuta av när du kommit hem!
Beställ din upplevelse här.

vindruvor

För att säkerställa små grupper är antalet platser begränsade. Pris från 8.990kr per person, 4 dagar. Ange kod PB2021 för att erhålla din extra förmån (spa eller vinflaska, beroende på resmål).

Detta ingår:
3 nätter del i dubbelrum
3 frukostar
2 luncher
3 middagar
Svensk guide
Vinprovning/avsmakning beroende på vald resa

strand

Har du frågor om resan kontakta Escape Travel på telefon: 033-258 850 epost: info@escapetravel.se
Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2021

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du frågor kring korterbjudande.se är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17).

Vinodling

Publicerat 27.04.2021