Nyheter & Erbjudanden

Cool lyx mitt i Köpenhamn

Njut av en drink på takterrassen, gourmetmat och prisbelönt design.

boutiquehotellet SP34 säng

Det fyrstjärniga boutiquehotellet SP34 är ett av Köpenhamns mest trendiga hotell. Om du vill se dig omkring ligger Strøget bara 5 minuter bort men du behöver inte ens ta dig så långt för att få en upplevelse utöver det vanliga. På hotellet finns inte mindre än tre restauranger, ett antal barer, en privat biograf och en läcker takterrass!

Med sin placering i de färgglada Latinerkvarteren, den snygga inredningen, den generösa ekologiska frukosten, den spännande nordiska maten, det stora urvalet av portvin och specialcocktails liksom flertalet utmärkelser både i Danmark och internationellt är Hotel SP34 ett säkert val för den designälskande finsmakaren!

Använd rabattkod 26653073 så får du upp till 17 procents rabatt på din bokning. Rabatten gäller för dig som har Nordea Platinum eller Nordea Black och är giltig till och med 30 september 2024.  Läs mer och boka här eller kontakta hotellet om du har frågor om din vistelse.

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 02.04.2024