Nyheter & Erbjudanden

Ladda ner Key Moments!

Ny smidig app med exklusiva erbjudanden till dig som kund – direkt i mobilen.

Key Moments app

Säg hej till Key Moments, appen för dig som är Private Bankingkund i Nordea. Här kan du på ett bekvämt sätt få tillgång till utvalda biljetter och exklusiva upplevelser. Det kan vara 25 procent rabatt på middag på femstjärniga hotellet At Six i Stockholm, halva priset på inomhusgolf runt om i Sverige eller fri uppgradering till juniorsviten på prisbelönta gastrohotellet PM & Vänner i Växjö.

kock förbereder mat

Innehållet uppdateras regelbundet med allt från upplevelser till produkter.

Känner du till nyöppnade Vyn? Restaurangen på Österlen har hyllats av DI Weekend och även presenterats i Talk, Gourmetsmak med utsikt. Lyxkrogen och det lilla hotellet med den ansedda kocken Daniel Berlin i spetsen siktar mot Michelinstjärnorna och bjuder, förutom på en fantastisk vy över det vackra kustlandskapet, på en säsongsbetonad meny med skånska och skandinaviska rötter. I sommar kan du boka en exklusiv middag på Vyn via Key Moments – självklart i närvaro av Daniel Berlin själv.

konsertpublik

Har du biljettförfrågningar till föreställningar, shower, idrottsevenemang eller andra liveupplevelser som inte uppmärksammas i appen? Tveka inte höra av dig till Key Moments med förfrågningar på följande mailadress: keymoments@keyexperience.se.

Ladda ner appen redan idag! Den är kostnadsfri och riktar sig bara till dig som är Private Bankingkund i Nordea. Du hittar Key Moments både i App Store och Google Play.

Mer information:

Hemsida: https://www.keymoments.app/

E-post: keymoments@keyexperience.se

Observera att när du laddat ner appen behöver du ange en referenskod. Den får du av din rådgivare i Nordea Private Banking.

mat serveras på restaurang

Publicerat 02.04.2024