Nyheter & Erbjudanden

Portugal på egen hand

Upptäck trendiga Lissabon och den charmiga kuststaden Peniche.

Portugal gammalt slott

En härlig paketresa där allt är förberett för att du ska njuta av Portugal på bästa sätt. Resan inkluderar flyg t/r, förbokad hyrbil, mysiga hotell i två olika städer och tips på både aktiviteter att göra och restauranger att besöka under vistelsen. Enklare blir det inte!

Portugal tram

Resan startar i Lissabon där du bor på det charmiga fyrstjärniga Lisbon Wine Hotel i tre nätter. I de 7 kullarnas stad tar man gärna spårvagnen, förslagsvis nummer 28 som går genom den historiska stadskärnan. Passa också på att besöka katedralen och slottet Castelo de San Jorge och varför inte promenera till den historiskt viktiga hamnen Praca do Comércio, där du kan se Portugals version av Jesus-statyn.

Portugal hotell

Efter vistelsen i Lissabon är det dags att ta den bokade hyrbilen och köra till kusten och den lilla staden Peniche. Här bor du på MH Peniche, ett fyrstjärnigt hotell precis vid hamnen och med två vackra stränder på varsin sida.

Nu finns gott om tid att utforska området, till exempel medeltidsstaden Obidos (20 minuters bilresa), vindistrikten vid Cortem (30 minuters bilresa) och mytomspunna Nazaré (45 minuters bilresa). Även i Peniche finns det mycket att uppleva när ni återkommer från dagens utflykter; fantastiska fiskrestauranger, idylliska caféer, dramatiska klippor och härliga stränder för bad och surfing.

Portugal strand

Detta ingår:
-Flyg Lissabon t/r
-Transfer vid ankomst
-Boende totalt 7 nätter i dubbelrum på fyrstjärniga hotell
-Hyrbil 4 dygn (till exempel Fiat 500 Cabrio eller Citroen C4)
-Utflyktstips

Detta är en paketresa framtagen för dig som har Nordea Platinum eller Nordea Black. Avresa maj till september 2024. Pris från 14 000 kronor/person. För bokning, frågor och övrig information, kontakta resebyrån Bäckman & Berg på adress tinna@backmanberg.se

Erbjudandet gäller till och med 20 augusti 2024.

Portugal

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 02.04.2024