Nyheter & Erbjudanden

Dags igen för Åre Business Forum

I år med extra fokus på Sverige AB och dess framtid

Åre Business Forum på scen

Under tre intensiva dagar samlas entreprenörer, företagsledare, experter och politiker i Åre på Copperhill Mountain Lodge för att sätta fokus på affärer, investeringar och knyta nya kontakter. Som stolt partner är Nordea på plats.

”Nytt för i år är att vi sätter ljuset än mer på Sverige AB och dess framtid”, säger Jens Edlund, grundare av Åre Business Forum.

Evenemanget går av stapeln 10–12 april med ett späckat program och spännande gäster. På årets talarlista hittar man bland annat Julia Haglöf, vd SACCI, Liv Sandberg, Nordenchef för Tik Tok, Colin Ellis, Global Credit Strategist på Moodys, Anders Borg, rådgivare Amundi och Camilla Läckberg, internationell författare och entreprenör.

Åre Business Forum på scen

Tre intensiva mötesdagar

Åre Business Forum inleds under onsdagen med Deloittes kvinnliga nätverk då flera entreprenörer och ledare delar med sig av sina inspirerande berättelser.

Torsdagen inleds med att belysa frågor som tillväxt, makro, hållbarhet och ledarskap, för att sedan gå över på högaktuella diskussioner kring digitalisering och AI, framtidens affärsmodeller och infrastruktur. Från Nordea deltar Annika Winsth, chefsekonom, Per Långsved, Sverigechef, Peter Dalmalm, chef för företagsaffären och Lotta Bourgoin, ny chef för Private Banking.

Åre Business Forum publik

Under den avslutande dagen deltar aktuella personer inom näringsliv och politik, där några av ämnena på agendan är ledarskap, framtidens städer och Sverige som del av Nato.   

Du kan ta del av eventet digitalt

Åre Business Forum sker främst på plats i Åre på Copperhill Mountain Lodge men ett urval av innehållet sänds även live på årebusinessforum.se och di.se.
Här finns information om hela programmet.

Åre Business Forum på scen

Publicerat 02.04.2024