Nyheter & Erbjudanden

Blandlåda med spanska premium-viner

Triss i spanska toppviner från Mallorca, Valencia och Bierzo.

vinflaskor

Nu har du möjlighet att köpa en vinlåda som inte finns i det normala utbudet utan tagits fram i begränsat parti för Nordea Private Bankings kunder. Blandlådan innehåller tre flaskor från olika delar av Spanien, som i sin tur bjuder på en spännande bredd av röda viner som kan avnjutas direkt eller lagras.

tre vinflaskor

Ribas de Cabrera (2018) görs endast de år då skördeförhållandena är som bäst och är ett genuint hantverk med manuell skörd och selektering av druvorna klase för klase.  Vinstockarna är över 70 år gamla och druvan Mantonegro finns endast på Mallorca. Vinet säljer ofta slut och finns annars enbart  hos utvalda restauranger.

vinskörd

Aires de Vendimia Mencia de Valtuille (2018) är ett unikt vin, gjort på 80-110-åriga vinstockar av druvan Mencia från vinregionen Bierzo i nordvästra Spanien. De kommer endast från de finaste Grand Cru-områdena i Valtuille de Abajo.  Druvorna avstjälkas och spontanjäser i öppna träfat i 30 dagar och lagras sedan på gamla franska ekfat i 12 månader.

vindruvor

Pago de los Balagueses Syrah (2016) har utnämnts till det bästa Syrah-vinet som görs i Spanien och vingården har tilldelats den mycket exklusiva och högsta kvalificeringen "Pago" som innebär att vingården anses ha en unik karaktär och kvalitet. Vinet har lagrats i 10 månader på franska ekfat och har aromatisk doft av mogna röda och mörka bär och lite blommighet. 

vinodling

För samtliga viner rekommenderas att vinet dekanteras i karaff och serveras i glas med stor kupa för bästa upplevelse. Pris 1 395 kronor/tre flaskor á 750 ml. Beställ vinet här.

Antalet vinpaket är begränsade. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 30 juni 2024.

vinodlare

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor om detta erbjudande, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla till kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 02.04.2024