Nyheter & Erbjudanden

Hälsopaket med detox och medelhavsmat

Bli piggare och boosta dig själv med en härlig utmaning.

apelsiner

Dags för nya vanor? Det sägs att det i snitt tar 66 dagar för att skapa en ny vana. Med det som utgångspunkt får du två utmaningar att kickstarta året med en exklusiv sampaketering: Onlinekursen Cleansing & Detox samt ett signerat exemplar av den nylanserade boken 66 Day Challenge med Medelhavsmat.

Detox är ett effektivt sätt att maximera kroppens reningsprocess samtidigt som många upplever att de får ny energi och upplever stora hälsofördelar. Många tappar också några kilon när de genomför en detoxkur. Med kostrådgivaren Ulrika Davidssons treveckorskur får du coachning och lär dig vad du ska äta för att detoxa och för att öka din förbränning. Du behöver inte tänka själv – Ulrika har planerat och förberett allt! Läs mer om kursen här.

bokomslag 66 Day

Ulrika är även kokboksförfattare. I den nya boken 66 Day Challenge med Medelhavsmat ger hon handfasta tips och redskap för hur du ska ta hitta din hälsa genom att göra dig av med gamla ovanor och skapa nya, hälsosamma vanor som faktiskt håller i längden!

För dig med Nordea Platinum eller Nordea Black kostar detta hälsopaket 898 kronor (ordinarie pris är 957 kronor). Läs mer om erbjudandet och beställ ditt hälsopaket här. Erbjudandet gäller till och med 28 februari 2022.

juicer, frukter och smoothies

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08-21, lör 09–17) eller kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 04.01.2022