Nyheter & Erbjudanden

Unna dig en lyxig vistelse på Bank Hotel

Investera i dig själv och checka in på det tidigare bankpalatset, numera högt rankade hotellet i centrala Stockholm.

Foto: Jabangi Short

Bank Hotel är en levande, välkomnande och självklar plats där allt är noga genomtänkt in i minsta detalj. En mötesplats som är tillåtande och mångfasetterad, där allt handlar om personlig service, kvalitet och komfort för gästerna i en intim miljö.

När du checkar in blir du omedelbart påmind om hotellets historia, ett före detta bankpalats som nu fått en djärv och levande inredning. I den gamla bankhallen finner du restaurang Bonnies, där kan du njuta av mat och dryck i livlig atmosfär. Slå dig ned under det imponerande glastaket med sex meters takhöjd och låt dig förföras.

På översta våningsplanet finner du en elegant cocktailbar och terrassen Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt över Nybrokajen och Stockholms takåsar. Inte så konstigt att Bank Hotel rankas som nummer 1 på TripAdvisor.

Med detta erbjudande, exklusivt för dig som kund i Nordea Private Banking, har du nu möjlighet att investera 24 timmar på Banken.

Foto: Johannes Maxweller

Detta ingår i din vistelse

  • Boende i Graceful Deluxe Signature, ett stort och lyxigt dubbelrum där ett generöst fruktfat väntar vid ankomst
  • Trerätters middag på restaurang Bonnie´s.
  • Efter en god natts sömn väntar Bonnie’s á la carte frukost
  • Gratis tillgång till nyöppnade utegymmet NK Padel & Social by Ascaro

Pris för dig med Nordea Platinum eller Nordea Black: 4 900 kronor för två personer. Ordinarie pris är 6 660 kronor. Erbjudandet gäller till 31 augusti 2021.

Boka din vistelse här.

Foto: Jens Bergstrand

Genom ett nära samarbete med NK Padel & Social by Ascaro kan du genom hotellet även boka din nästa padelmatch på NK Parkadens tak, en av Sveriges mest spektakulära padelanläggningar. Eller varför inte spela golf på Bro Hof Slott, en golfklubb i världsklass med banor designade av Robert Trent Jones Jnr som är en av världens främsta inom bandesign. Vill du hellre stanna kvar på rummet så kan du boka en lyxig massageupplevelse till specialpris.

Bra att veta Bank Hotel följer Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer. Bland annat är avstånden generösa mellan borden i restaurangen och barerna, all servering sker vid sittande bord, städrutinerna har utökats och hotellet erbjuder även kontaktlös förincheckning vid begäran.

Publicerat 27.04.2021