Nyheter & Erbjudanden

Sommarskoj på Tivoli i Köpenhamn

Oavsett om du älskar när det kittlar i magen eller föredrar att stanna kvar på marken så har Tivoli något för alla!

Tivoli danmark vy

Tivoli är mer än en nöjespark. Den vackra parken mitt i Köpenhamn är en oas i storstaden med sina kulörta lyktor och prunkande rabatter, ett brett utbud av restauranger och massor av roliga åkattraktioner. Den äventyrslystne får fri tillgång till alla karuseller med ett turpass.

Tivoli danmark pariserhjul

Teaterföreställningar, musikaler och konserter är också en fast del av Tivolis utbud och många njuter av att bara strosa i den vackra gamla trädgården. Varje säsong byter Tivoli sin unika utsmyckning, så att parkens omgivningar speglar årstidernas växlingar med fascinerande och förtrollande dekorationer och ljus – en spännande upplevelse för hela familjen.

Tivoli danmark vy männsiskor som dansar

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black. får rabatterat pris på biljetterna. Entrébiljett vuxen (från 8 år): 175 SEK (ord cirkapris 205-220 SEK)
Entrébiljett barn (3-7 år): 75 SEK (ord cirkapris 90 SEK)
Turpass med fria åk: 295 SEK (ord cirkapris 345 SEK)

Tivoli danmark vy

Biljetten gäller för 1 besök alla dagar i veckan fram till 31 december 2022. Gäller dock ej för entré efter kl. 17.00 på fredagar med Fredagsrock. Beställ dina biljetter här 

För mer information, aktuellt program och öppettider, se www.tivoli.dk

Tivoli danmark berg o dal bana

Erbjudandet gäller till och med 30 september 2022.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08–21, lör 09–17) eller kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 29.05.2022