Nyheter & Erbjudanden

Sabreringssabel och prisbelönt champagne

Imponera på dina gäster och öppna flaskan med en vacker sabel från Orrefors Jernverk.

champagnesabel, hink med champagen

Alla som har utfört konsten att sabrera vet att det är en festlig upplevelse. Med hjälp av en sabel slår du av korken och en bit av halsen från champagneflaskan, där trycket gör att det inte faller ner något glassplitter i vätskan.    

Just nu kan du som har Nordea Platinum eller Nordea Black köpa en fin presentförpackning till specialpris med en vacker sabreringssabel från Orrefors Jernverk och två utmärkta flaskor champagne. Champagnen kommer från Vazart-Coquart – en mycket ansedd och prisbelönad champagnetillverkare, vars ägare är ordförande i Club Trésors de Champagne, som producerar de prestigecuvéer vi känner till som ”Spécial Club”. 

fyllda champangeglas

Champagnen är frisk och lätt mogen med fina inslag av sommaräpplen, nötter, mineraler och citrus. Passar som aperitif eller till maträtter med fisk och fågel och är även ett utmärkt val till ostron.

En perfekt present att ge bort eller varför inte själv imponera på dina gäster med en festlig sabrering till välkomstskålen i sommar!

Priset för det fina paketet med sabreringssabel och två flaskor champagne är 1 495 kronor inklusive frakt (ordinarie pris 1 995 kronor).

Beställ ditt paket här. Ange kod PB22 vid beställning. Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2022.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 27.04.2022