Nyheter & Erbjudanden

Modernt och historiskt i Japan

Följ med till Nippon, Soluppgångens rike! Från moderna teknikkvarter till stilla tempel och storslagen natur.

Japan är en magisk väv av tradition och modernitet, gammalt och nytt, öst och väst. Det finns så mycket fantastiskt att upptäcka i Japan och så många intressanta platser att fascineras av. Här finns neonupplysta stadslandskap och futuristiska skyskrapor men även stilla tempel, vackra samurajborgar och storslagen natur. Under denna rundresa i maj kommer du att få uppleva mycket av allt det Japan har att erbjuda. Resan inleds i Tokyo, fortsätter till Hakone och Fuji och vidare till Nagoya och Kyoto, innan den avslutas i hamnstaden Osaka.

Pris för dig med Nordea Platinum eller Nordea Black är 25 800 kronor, ordinarie pris 27 800 kr. Avresa 12 maj 2020 med flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till Tokyo. Hemresa från Osaka den 21 maj. I priset ingår flyg, flygskatter, hotell i delat dubbelrum med frukost, måltider enligt program och utflykter enligt program med engelsktalande lokalguide och svensktalande reseledare.

Läs mer om resan i denna broschyr och på resebyråns hemsida, www.phoenixtravel.se/nordea

För bokning och ytterligare information ring Phoenix Travel på telefon 031 - 14 77 33 eller skicka e-post till bokning@phoenixtravel.se.

Publicerat 07.01.2020