Nyheter & Erbjudanden

Mindre stress och rätt fokus

Investera i dig själv och gör 2021 till ett optimalt år. Hantera din stress, sov bättre och utforska hur du kan fokusera på vad som faktiskt är viktigt för dig med hjälp av en digital kurs från stresscoachen Maria Lindberg.

Maria Lindberg i yogaställning

Kanske har det speciella år som 2020 varit satt spår som du behöver hjälp att hantera. Nu har du chansen att lära dig stresshantering i en 6 veckors onlinekurs med Maria Lindberg, licensierad stresscoach och certifierad livscoach. Maria har en bakgrund som professionell dansare, bland annat från TV4s Let's Dance. Efter en stressig tid i livet gjorde Maria ett aktivt val och ändrade inriktning i livet – det kan du också göra.

Eftersom stress kan bero på så många olika saker har kursen ett brett fokusområde som sammantaget syftar till att ge dig en vardag utan stresstankar och oroskänslor – bland annat vägen till optimal andning och hur du får bättre sömn och återhämtning. Med hjälp av mindfulness kan du hantera ovälkomna tankar och prioritera bland dina värderingar för att hitta rätt fokus för året.

Maria Lindberg ligger på rygg

Kursen vänder sig till alla som känner att stress påverkar vardagen negativt. Du får 30 procents rabatt på kursen Stressa mindre, må bättre när du betalar med ditt Nordea Platinum eller Nordea Black  (ord. pris 599 kr). Boka på stresscoach.nu och ange koden NoStress i kassan.

Har du frågor kring detta erbjudande är du även välkommen att ringa 08-12 18 04 00 för mer information.

Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2021.

Maria Lindberg
Maria Lindberg, stresscoach

Publicerat 06.01.2021