Nyheter & Erbjudanden

Försäkringen du inte får missa

Vare sig det är dags för höstmys med nya TV-spelet eller syltkok på nya spisen är det bra att ha förmånligt allriskskydd som täcker oförutsedda skador på hemelektronik och vitvaror. Det ingår när du betalar varorna med ditt kreditkort i Nordea.

Du känner väl till att ditt kreditkort ger dig ett förmånligt allriskskydd på 5 år? Försäkringen ingår när du köper fabriksnya hushållsmaskiner och hemelektronik och betalar med Nordea Platinum eller Nordea Black. Försäkringen omfattar hemelektronik som stereo, TV, DVD-spelare och TV-spelskonsol, samt hushållsmaskiner som används för klädvård, disk, städning eller förvaring och tillagning av mat.

Du kan handla både i butik och på internet och handlar du på nätet ingår dessutom en leveransförsäkring. Extra förmånligt är också att du inte betalar någon självrisk om du behöver nyttja försäkringen.

Inträffar en skada kontaktar du Moderna försäkringar, som avgör om varan ska repareras eller bytas ut. För att nyttja försäkringen måste varan kosta minst 2000 kronor och vara betald till 100 procent med kortet.

Läs mer här om alla försäkringsförmåner som gäller för Nordea Platinum och Nordea Black.

Har du frågor om din kortförsäkring - kontakta Moderna försäkringar på telefon 010 - 21 912 12, öppet måndag till fredag klockan 8-16.

Publicerat 03.09.2020