Nyheter & Erbjudanden

Roligaste sommarnöjet – Stand Up Paddle

Det här är sommarsporten som tagit Sverige med storm. Det kan se svårt ut när andra balanserar på en SUP – men ge det några försök så är du snart minst lika bra!

Stand upp paddle, eller SUP, är en av de snabbast växande vattensporterna i Norden. Sporten passar allt och alla – barn, vuxna och äldre, för lek och rekreation eller som träning och tävling.

SUP-brädan kan användas som lekflotte, för en vacker tur i solnedgången eller varför inte för ett yogapass ute på vattnet. Att stå på en SUP-bräda tränar hela kroppen men den största fördelen är ändå de unika naturupplevelserna. Med en SUP paddlar du enkelt i minsta lilla å och insjö såväl som på öppet hav.

Kona Sports utvecklar SUP-brädor för skandinaviska förhållanden och har sitt huvudkontor i Motala. Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black får just nu 20 procents rabatt på ett urval SUP-brädor som passar både den leksugne nybörjaren och den som ser SUP som ett träningspass. Ange koden PB2021 när du beställer. Se urvalet och köp din bräda här.

Missa inte denna sommarsuccé, säkra din bräda redan idag. Erbjudandet gäller till och med 31 augusti 2021.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i  Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller skicka e-post till kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 31.05.2021