Nyheter & Erbjudanden

Vi är bäst på Private Banking

Global Finance Magazine har utsett Nordea till den bästa banken inom Private Banking i Sverige. Priset är en del av ”World’s best Private Banks 2020”.

- Vi är mycket stolta över att anses vara en pålitlig partner för förmögenhetsförvaltning. Vi är också glada och ödmjuka inför att både kundnöjdheten och medarbetarnöjdheten ökar. Kvalitet och långsiktighet är centralt för oss och våra kunder, säger Ninni Franceschi, chef Nordea Private Banking Sverige.

Ninni Franceschi, chef Nordea Private Banking Sverige.

En global expertpanel har utvärderat banker över hela världen baserat på ett antal faktorer, bland annat återkoppling från ledningsgrupper i olika företag. Vinnare är de banker som visat förmåga att anpassa sig till nya förutsättningar inom förmögenhetsförvaltning och ändå bibehålla sitt långsiktiga fokus – med andra ord de banker som framgångsrikt hanterar och förvaltar kundernas tillgångar oavsett rådande marknadsförutsättningar.

- Våra rådgivare och specialister i Nordea har ett oerhört stort kundengagemang. De ser till kundernas behov, inte bara när det gäller deras placeringar utan även när det gäller deras finansiella situation genom hela livet. Med hela Nordea i ryggen kan vi vara lyhörda för individuella behov och skräddarsy bra lösningar, säger Ninni Franceschi.

Även Nordea Private Banking i Norge korades till bästa Private Bank i Norge, för tredje året i rad.

Global Finance Magazine har läsare i cirka 190 länder, och riktar sig primärt mot företagsledare inom finans och investeringar. Pressmeddelande med samtliga vinnare går att läsa här.

Publicerat 06.11.2019