Nyheter & Erbjudanden

Safariresa till Kenya

Oförglömlig resa för dig som vill se afrikanska djur på nära håll.

Safari på savannen

Följ med på resa som kombinerar de fantastiska naturupplevelserna som en safari innebär med boende på bekväma utvalda lodger och en egen safari-ranger.

En resa hit är inte bara ett minne för livet, det ger även något tillbaka till lokalbefolkningen på ett hållbart sätt. Delar av resans pris går nämligen direkt till det arbete på plats som möjliggör sysselsättning, skolgång och bevarande av djurens säkerhet.

Zebror

Under denna skräddarsydda resa bor du på två olika safari-lodger och avslutningsvis på ett fantastiskt boutiquehotell vid kusten. På de utvalda lodgerna finns endast 9 tält, vilket möjliggör att man kommer nära djur och natur. Här bor du bekvämt i inredda tält med egen wc/dusch och personlig och flexibel service.

De händelserika dagarna avslutas med traditionsenliga ”sundowners”, det vill säga att man avnjuter en drink i solnedgången och reflekterar och samtalar om vad man upplevt. Det blir fantastiskt stund att dela med ditt resesällskap.

Solnedgång

Paketresan till Kenya är framtagen av resebyrån Bäckman & Berg för Private Bankings kunder som har Nordea Platinum eller Nordea Black. Reseperiod: 1–11 februari 2025. Pris: från 88 000 kronor/person. Läs mer om programmet här.

I priset ingår

  • Flyg t/r från Arlanda, all transfer till/från/mellan flygplats och samtliga boenden
  • 3 nätter i tält med dusch/wc på Instinct of the Mara med mat, dryck & safari
  • 3 nätter i tält med safaridusch/wc på Kipalo Hills i Tsavo med mat, dryck & safari
  • 3 nätter i dubbelrum på Cardamom House i Vipingo vid kusten med helpension

För bokning, frågor eller övrig information, kontakta tinna@backmanberg.se Enkelrumstillägg +15 000 kronor. Flyg från Köpenhamn mot tillägg, +1 900 kronor/person.

Erbjudandet gäller till och med 20 augusti 2024.

pool

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 04.05.2024