Nyheter & Erbjudanden

Amazonas och Galapagos

Följ med på en spännande resa till naturparadisen i Sydamerika!

Galapagos stor sködpadda

Under denna rundresa kommer du att få uppleva några av de absoluta höjdpunkterna i Amazonas djungler och på Galapagosöarna. Efter första natten i Quito kommer du till Yacuma Eco Lodge – ett ekoturistiskt projekt med en rik och levande flora och fauna som inte finns någon annanstans i världen. Här finns mängder av exotiska växter, fågellivet är överväldigande och otroligt färggranna fjärilar fladdrar omkring. Det finns goda chanser att se olika arter av apor i träden och kajmaner och uttrar i floden.

Med lodgen som bas görs spännande utflykter i regnskogsområdet och båtturer på Amazonfloden. Förutom det rika djurlivet får du här även uppleva vardagslivet i Amazonas, liksom kulturen och historien.

Från regnskogen går resan vidare till de fascinerande Galapagosöarna. Dessa öar finns med på UNESCO:s världsarvslista och räknas som ett av de mest unika och biologiskt enastående områdena i världen. Du reser under sex dagar runt på tre olika öar med spännande utflykter. Här lever mängder av ovanliga och exotiska djurarter, som sjölejon, havssköldpaddor, havsleguaner, den berömda Darwinfinken och andra fåglar som fregatter och blåfotad sula. Du kommer att övernatta i Santa Cruz och San Cristobals, med möjlighet till extra utflykt till Kickers Rock som bjuder på fantastisk snorkling och dykning. Resans sista dygn tillbringas i Guayaquil.

Amazonas

Allt detta ingår i priset:
Flyg till Quito och hemresa från Guayaquil
Inrikesflyg Quito-Galapagos-Guayaquil
Alla flygskatter
Hotell med frukost
Utflykter och måltider enligt program
Svensktalande reseledare

Avresedatum är 24 oktober–5 november 2023.

Pris för dig som innehavare av Nordea Platinum eller Nordea Black är 39 800 kr från Stockholm eller Göteborg (ordinarie pris 41 800 kr) alternativt 41 800 kr från Köpenhamn (ordinarie pris 43 800 kr).

Mer information:
Läs mer om hela resans program, boende och utflykter på www.phoenixtravel.se/nordea

Bokning:
Kontakta Phoenix Travel på telefon 031-14 77 33 eller via e-post: bokning@phoenixtravel.se

Publicerat 30.01.2023