Nyheter & Erbjudanden

Uppgradera hemmakontoret

Vem vill inte att digitala möten ska fungera smidigt? Som kund i Private Banking får du ett förmånligt erbjudande med rabatt på tre utvalda datortillbehör för bästa ljud- och bildupplevelse.

kvinna med headset

Att arbeta hemma verkar vi fortsätta med ett tag till och förmodligen vill vi göra det även efter pandemin. Passa på att investera i bra utrustning - webkamera, mus och hörlurar.

webkamera

Webbkamera Amdis 1080P Full HD Mikrofon
Med den här webbkameran kan du kommunicera över Internet i hög upplösning, med en jämn och flytande video och en bildhastighet på 30 bps. Webbkameran är fullt kompatibel med de flesta applikationer och operativsystem för videokonferenser. Dessutom har den en inbyggd mikrofon med bakgrundsbrusreducering, perfekt för möten, online-kurser, spel och live-streaming. Pris för dig med Nordea Platinum eller Nordea Black är 639 kronor (ordinarie pris 799 kr).

datormus

MT750S Multi-Mode Trådlös Optisk Mus
Denna avancerade trådlösa mus erbjuder överlägsen komfort och funktionalitet i en elegant vacker design. För att göra det ännu bättre har modellen ett miljövänligt uppladdningsbart batteri. En fulladdning räcker upp till 30 dagar. Dessutom ger den högpresterande lasermotorn dig möjlighet att använda den trådlösa musen på praktiskt taget alla ytor. Pris för dig är 479 kronor (ordinarie pris 599 kr).

headset

KOSS Headset CS200 On-Ear Mic
De nya hörlurarna från KOSS är perfekta för kontor, språkinlärningsprogram och internet-konferenssamtal. Dess breda öppna ljud ger liv till samtalet och den unika öronkåps-designen följer örats form för perfekt passform. Den flexibla mikrofonbommen med brusreducerade mikrofon ger ett klart ljud och minskad ljudförvrängning. Bra när mycket pågår omkring dig, kanske i en stimmig miljö. Pris: 399 kronor, (ordinarie pris 499 kronor).

man med headset

Alla varor beställs på kala.se eller på telefon 031-725 77 44. Ange KALA2021 som rabattkod. Erbjudandet gäller fram till 31 maj 2021.

Vill du handla mer? Som kund i Nordea Private Banking har du 20 procents rabatt på hela varukorgen.

Publicerat 03.02.2021