Nyheter & Erbjudanden

Château Bouscassé Vieilles Vignes

Ett smakrikt lagringsvin som levereras i fin trälåda.

vinodling

Alain Brumont är ett aktat namn i vinvärlden. Han var mannen som tämjde den tuffa druvan Tannat och fick fram exklusiva viner som kan mäta sig med de allra bästa.

Château Bouscassé är beläget i hjärtat av sydvästra Frankrike i byn Maumusson-Laguian i Madiran. Prestigevinet Château Bouscassé Vieilles Vignes 2018 kommer från en del av vingården med riktigt gamla vinstockar. Det har en stor och mogen doft av svarta vinbär, slånbär, torkade plommon och choklad. Vinet har också en frisk och pigg syra och en eftersmak som sitter i länge.

vinkällare med träfat

Detta är ett komplext vin med stor lagringspotential som passar särskilt bra till kraftiga kötträtter och fetare såser som bearnaise och liknande.

trälåda med 6 vinflaskor

Under en begränsad period finns en specialutgåva tillgänglig med 6 flaskor Château Bouscassé Vieilles Vignes 2018, som levereras i en trevlig trälåda.

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black får förtur att beställa denna tillfälliga utgåva. Beställ på Systembolaget, sök på artikelnummer 9287501. Lägg 6 flaskor i din kundkorg så levereras ditt paket i den vackra trälådan. Totalpris för flaskor och låda är 2 286 kronor.

Erbjudandet gäller till och med 29 februari 2024.

vindruvor på en vinranka

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 29.01.2024