Nyheter & Erbjudanden

Mischas stora serveringsbräda

Vacker och generös träbräda, perfekt för sommarens bjudningar!

serveringsbrädan med ostar

Mischa Billing är sommelièr med knivskarp smakkänsla och hon är även en av domarna i Sveriges Mästerkock på TV4. Mischa har tagit fram ett antal produkter som möter hennes krav på funktion och estetik, bland annat denna stora träbräda i akacia med tillhörande bestick och en vinöppnare.

Någon serverar på brädan

Den generösa träbrädan passar för all typ av uppläggning; ost, chark, bröd med mera. Besticken har handtag i samma akaciaträ som brädan för en perfekt matchning!

Den exklusiva och moderna vinöppnaren har en funktionell design som gör att du kan dra ut korken i två steg utan att förstöra eller böja korken.  

Storleken på besticken är 20 centimeter respektive 23 centimeter, vinöppnaren är 12 centimeter och brädan är hela 37x25x1,5 centimeter inklusive handtag. Alla delar levereras i exklusiv presentkartong.

serveringsbrädan vsad i sin kartong

Kampanjpris för Nordeas kunder som har Nordea Platinum eller Nordea Black. Pris: 449 kronor inklusive frakt. (Ordinarie pris är 498 kronor utan frakt.)

Någon serverar på brädan

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 27.05.2024