Nyheter & Erbjudanden

Champagne­middag på Nationalmuseum

Prova sju champagner från Taittinger till välkomponerad meny.

Taittinger

Med bubblor från det antika champagnehuset Taittinger och en specialkomponerad 3-rätters meny skapad av den kända kocken Fredrik Eriksson väntar en lika lyxig som smakrik kväll!

Fredrik Eriksson i köksmiljö

Under kvällen serveras inte mindre än sju av Taittingers eftertraktade champagner, bland annat Brut Réserve som aperitif, Vintage 2015, Prélude Grands Crus och slottschampagnen Marquetterie.

Som höjdpunkt får du njuta av prestigechampagnen Comtes de Champagne Blanc de Blancs, årgång 2013, en champagne som endast produceras i exceptionella årgångar och lagras minst tio år på sin jästfällning innan den degorgeras.

Taittinger

Kvällens provningsledare är Mikael Falkman som har arbetat med Taittinger i över 20 år. Du kan se fram emot en både rolig och lärolik kväll.

Detta är en unik möjlighet att få prova så många av Taittingers exklusiva champagner och antalet platser är begränsat. Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black får ett rabatterat pris för kvällen, 2 499 kronor per person. (Ordinarie pris 2 699 kr).

Tid och plats
26 november 2024, klockan 18.00–22.00

Nationalmuseum, Södra Blasieholmshamnen 2, Stockholm

I priset ingår:

  • En aperitif med Taittinger Brut Réserve
  • Provning av Taittinger Brut Vintage 2015, Taittinger Prélude Brut Grands Crus, Taittinger Folies de la Marquetterie, Taittinger Prestige Rosé Brut, Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2013, Taittinger Demi-Sec
  • 3-rättersmeny skapad av Fredrik Eriksson

Boka champagnemiddagen här

Taittinger

Antalet platser är begränsat och erbjudandet gäller så länge det finns biljetter, dock längst till och med 11 november 2024.


Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 29.09.2024