Nyheter & Erbjudanden

Vandra i Ångerman­land eller Skåne

Boka en härlig vandring när sommarsolen svalnat. Välj mellan dramatiska vyer i Ångermanland eller drömska kustpärlor i Skåne.

manniska med ryggsäck på ett högt berg

Vandring på Höga Kusten, 6 (+1) dagar

Höga kusten är ett världsarv i Ångermanland och ingen annanstans på vår jord har landhöjningen varit lika stor sedan inlandsisen släppte. Vi gör dagsturer och följer utvalda delar av Högakustenleden och Världsarvsleden och belönas med några av Sveriges bästa utsikter! I matväg bjuds du på såväl surströmmingsklämma som nygräddade våfflor och svensk whiskey.

vy från ett berg

Bor gör du på anrika Hotell Björkudden utanför Kramfors, vackert beläget vid Ångermanälven. Här kan du koppla av i den vedeldade bastun och ta ett svalt dopp i älven. På kvällarna äter du middag under kristallkronorna i hotellets matsal och blickar ut över den mäktiga Högakustenbron som sträcker sig som ett pärlband över älven.

Som en bonus för dig som kund i Nordea Private Banking bjuder vi på en extra övernattning så att du får tid att utforska området även på egen hand (värde ca 550 kronor per person i delat dubbelrum). Läs mer och beställ din vandringsupplevelse här.

Kustvandring i Skåne, 6 dagar

Välkommen att njuta av de skånska halvöarna Bjäre och Kullen på denna påkostade tur med många upplevelser av en ständigt föränderlig natur; från kustpärlan Båstad, via fiskeläget i Torekov till det dramatiska Kullaberg. Omgivningarna bjuder på såväl oskånska höjder med dramatiska klippor som stupar i havet, djupa lövskogar och exotiska stränder.

Bor gör du på Hotel Skansen i Båstad samt på Kullagårdens Wärdshus. Som kronan på verket ingår ett besök på en prunkande vingård, komplett med rundtur och provsmakning. Exklusivt för dig som kund hos Nordea Private Banking är din vistelse kryddad med 25 minuters massage på Hotel Skansens spa (värde ca 550 kr). Beställ din skånska drömsemester här.

Detta ingår i båda resorna: 5 nätter del i dubbelrum, 5 frukostar, 4 luncher/picknicks, 5 middagar (exkl alkohol), 4 vandringsdagar, transporter enligt program och svensktalande guide.

Vandringarna genomförs bland annat i september 2021. För att säkerställa små grupper är antalet platser begränsade. Priset för resorna är från 11 995 kr per person för 6 dagar. Ange kod PB2021 för att erhålla din extra förmån (extra hotellnatt eller spamassage, beroende på resmål).

Har du frågor om resorna, kontakta Escape Travel på telefon 033-25 88 50 eller via e-post  info@escapetravel.se
Erbjudandet gäller i mån av plats, vid bokning senast 1 september 2021.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

stenstrand

Publicerat 28.06.2021