Nyheter & Erbjudanden

Välkommen till Rivieran – 28 minuter söder om Stockholm

Boka en vistelse med rabatt på Elites nya medelhavsinspirerade hotell.

Ad Astra by Elite kvinna badar

Den 28 november 2022 öppnar Ad Astra by Elite – ett italienskt koncepthotell med premiumapproach beläget i vackra Snäckviken söder om Stockholm. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Upplev det förstklassiga hotellet med 161 spektakulära rum och sviter, njut av medelhavsdoftande måltider i någon av de fem restaurangerna eller unna dig en stunds avkoppling på Vana Spa. Här finns något för alla som söker vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna.

Ad Astra by Elite spaområdet

Som kund hos Nordea Private Banking har du möjlighet att boka ett fördelaktigt erbjudande på Ad Astra by Elite. Du får 25 procents rabatt på boende för vistelse någon gång under perioden 28 november 2022–31 mars 2023.

Dessutom har du möjlighet att boka spaentré för 2 men betala för 1, på Vana Spa på Ad Astra by Elite valfri tid.

Ad Astra by Elite hatt och väska på säng

Boka och läs mer på www.adastrabyelite.se och använd bokningskoden NORDEATALK. Erbjudandet gäller i mån av plats i rumskategorierna Cosy Collection, Spacious Collection Canal View och samtliga sviter. Kostnadsfri parkering (utan laddningsplats) ingår i erbjudandet.

Publicerat 27.09.2022