Nyheter & Erbjudanden

Välkommen på filantropi­seminarium!

Lyssna på Carolina Klüft och Klas Bergling som berättar om sina visioner och initiativ för barn och ungdomars hälsa och välbefinnande.

Carolina Kluft
Carolina Klüft är verksamhetschef för Generation Pep.

Den 30 november inträffar Giving Tuesday och av tradition bjuder Private Banking in till ett filantropiseminarium. Även denna gång går det att vara med digitalt.  

Årets tema är barn och ungdomars hälsa – och vikten av att vi alla uppmärksammar och tar ansvar för deras fysiska och psykiska välbefinnande. Hur kan vi skapa en långsiktigt hållbar förbättring och vad kan vi göra tillsammans?

I en paneldiskussion berättar Carolina Klüft, som efter en framgångsrik friidrottskarriär är verksamhetschef för Generation Pep, om hur hon jobbar med rörelseglädje för barn och hur det påverkar förutsättningarna för hälsa genom hela livet.

Klas Bergling
Klas Bergling, grundare av Tim Bergling Foundation.

Klas Bergling, grundare av Tim Bergling Foundation, berättar om hans vision och konkreta initiativ för att stötta barn och unga som mår dåligt och om vikten av samarbete för att nå och inkludera alla.

Seminariet modereras av Nordeas chef för jämställdhet och inkludering, Åsa Nilsson Billme. Medverkar gör även Private Bankings familjerättsjurist Caroline Törnquist som berättar om hur banken kan stötta i filantropiska frågor.

Tid: Tisdagen den 30 november klockan 9. En inbjudan med länk till webinariet skickas ut till alla kunder i Private Banking.

Varmt välkommen!

“I discovered when I started making money that I didn’t really need it. When you have such an excess of money you don’t need, the most sensible, most human and completely obvious thing is to give to people in need.”

- Tim “Avicii” Bergling

Publicerat 04.11.2021