Nyheter & Erbjudanden

Turandot: Puccinis mästerverk

En av världens mest populära och spelade operor.

Turandot Affisch

Puccinis mästerverk med sina stora körpartier, odödliga arior och, inte minst, den episka opera-hiten Nessun dorma lämnar ingen oberörd.

Berättelsen om den iskalla prinsessan som låter avrätta friare på löpande band tills hon möter den sanna kärleken, är många hundra år gammal. Den är en blandning av asiatiska folksagor och legender om en verklig prinsessa som föddes på 1200-talet. 

Giacomo Puccinis opera sätts upp på Malmö Opera i vår. Den fängslande sagan berättas med oerhört vacker musik och pampiga scener, där inte minst kören har en stor roll. Operan är känd för sina svåra solistpartier som kräver ”stämband av stål” och bara bemästras av de bästa.

Turandot trailer

Regissör Sofia Jupither har moderniserat historien genom att skala av föråldrade stereotyper och har därmed skapat en opera som känns samtida utan att tappa bort det underliggande budskapet: Det spelar ingen roll vem du är eller varifrån du kommer – vi letar alla efter kärlek.

Föreställningen ges på italienska och textas på svenska och engelska.

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black kan köpa biljetter till rabatterat pris till utvalda datum under våren 2024.  Platserna är kategori A, mittparkett. Boka dina biljetter här. Erbjudandet ger dig 15 procent rabatt per biljett. 

Antalet biljetter är begränsat och erbjudandet gäller så länge det finns biljetter kvar, dock längst till och med 13 februari 2024.

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor om detta erbjudande, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 24.11.2023