Nyheter & Erbjudanden

Tre flaskor champagne till specialpris

Smakrika och kraftfulla roséchampagner, perfekta för en härlig sommarmiddag

flaska häller upp champagne

I sommar har du möjlighet att beställa hem tre torra och härligt smakrika roséchampagner som tillsammans eller var för sig utgör ett perfekt dryckespaket för en fantastisk sommarmiddag.

Starta med en tapasförrätt, gärna med lufttorkad skinka, och Henriet-Bazin Rosé i glasen. Den har en fruktig arom av körsbär, svarta vinbär och hallon. Druvorna som ingår är 50 procent Chardonnay och 50 procent Pinot Noir.

tapasrätter

Till varmrätt kanske det blir något från grillen eller varför inte en fräsch sommarsallad med rökt lax?  Till detta passar Vazart-Coquart - Brut Rosé perfekt. Den bjuder en lätt rökig doft med fruktiga inslag av persika, körsbär och hallon. Smaken är elegant och fyllig. Mixen är 85 procent Chardonnay och 15 procent Pinot Noir.

Middagen avslutas med en somrig efterrätt, en jordgubbsdessert passar särskilt bra till friska och krispiga Bathalá Rosé. Den kommer från ett spännande vinhus som drivs av Florence Duchêne på vingården i Cumieres utanför Épernay. Smaken är frisk och krispig, som av röda sommaräpplen. Innehållet består av 45 procent Chardonnay, 43 procent vit Pinot Noir, 8 procent röd Pinot Noir och 4 procent Meunier.

Specialpris för dig med Nordea Platinum eller Nordea Black är 1 199 kronor, inklusive frakt. Beställ ditt paket här. Dessa champagner säljs inte på Systembolaget. Erbjudandet gäller till den 31 augusti 2022.

Manliga och kvinnliga vänner njuter av middag vid bordet i bakgården mot himlen under solnedgången

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som är kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 28.06.2022