Nyheter & Erbjudanden

Tillfälligt parti – Library Vintages vinlåda

Nu har du möjlighet att förvärva en exklusiv vinlåda med sex flaskor vin från Rioja. Vinerna är unika i sin sort och finns inte att köpa utöver denna samlingsbox. Dessutom får du en digital vinprovning för vinerna.

Åsa Wahlström, sommelier och kvalitetsansvarig och Alexander Lundin

Den traditionsrika vinproducenten Bodegas Roda i spanska Rioja fokuserar på äldre vinstockar med de lokala druvorna Tempranillo, Garnacha och Graciano. Vinerna har djup och nyansrikedom med potential för lång lagring.

Nu finns ett urval av de främsta årgångarna att köpa i en vacker trälåda, innehållande sex flaskor à 500 ml av Roda reserva årgång 2013, 2014 och 2015 samt Roda I årgång 2011, 2012 och 2013.

vinflaskor

Priset för hela lådan är 1 494 kronor och den går endast att beställa online från Systembolaget.
 Beställ vinlådan här.

Du som är kund i Nordea Private Banking får även tillgång till en digital vinprovning med Solera genom Åsa Wahlström, sommelier och kvalitetsansvarig och Alexander Lundin, kock och sommelier. De presenterar vinerna och beskriver lagringspotentialen för dessa Library Vintages Bodegas Roda. Här beställer du kostnadsfritt filmen.

vinrankor

Partiet är begränsat och gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 31 december 2021.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller skicka e-post till kontakt@korterbjudande.se.

vindruvor

Publicerat 31.05.2021