Nyheter & Erbjudanden

Ta tåget till Europas metropoler!

Följ med på en vacker resa längs järnvägen som tar dig till sex kontinentala storstäder, bland annat Berlin, Wien och Budapest.

De kända städerna som ingår i denna resa har alla det gemensamt att de ligger vid ett vattendrag. En del vid mindre floder som Berlins Spree, andra vid betydligt större som Budapest vid Donau och Hamburg vid Elbe. Metropolerna står, var och en för sig, för otroligt mycket kultur och skönhet och du får tid att uppleva dem alla.

Din tågresa börjar på hemmaplan och via anslutning i Malmö/Köpenhamn går tåget till det historiskt intressanta Berlin, som alltid har något nytt att visa upp. Du reser sedan via vackra Dresden, mot det alltid lika populära Prag, fascinerande Budapest, musikens Wien och avslutar i hamnstaden tillika trend- och kulturstaden Hamburg, och får mycken fröjd för ögat, såväl som för gommen.

Du kommer att åka med bekväma tåg hela vägen. Under uppehållen i storstäderna bor du på hotell och reser där som lokalbefolkningen, det vill säga i största utsträckning med effektiva kollektivtransporter som metro och pendeltåg. Svensktalande reseledare medföljer. Glöm inte ta med bra skor, för det är inte bara under själva resandet utan även till fots som man ser mest och bäst!

Resan genomförs 29 augusti –7 september 2020. Här hittar du hela programmet.

Pris: 15 500 kr per person. Resan är speciellt framtagen för Nordea Private Bankings kunder.

 
 
 
 
 

Allt detta ingår i priset:

Tåganslutning från Sverige till Malmö/Köpenhamn t/r
Tågresa med platsbiljett i liggvagn Malmö–Berlin
Tågresor med platsbiljetter enligt bifogat program
Stadsrundturer enligt program i Berlin, Dresden, Prag, Budapest och Wien.  
Del i dubbelrum i Berlin, Dresden, Wien, Hamburg, 1 natt
Del i dubbelrum i Prag och Budapest, 2 nätter
Frukost varje morgon
Välkomstmiddag i Berlin
Avskedsmiddag i Hamburg
Svensktalande reseledare

För mer information och bokning, ring resebyrån Phoenix Travel på telefon 031-14 77 33 eller skicka e-post till bokning@phoenixtravel.se. Du kan också läsa mer på denna hemsida.

Publicerat 27.02.2020