Nyheter & Erbjudanden

Strandset med stil

Allt du vill ha med till stranden – väska, strandmatta och handduk.

kvinna som bär på strandsetet

Oavsett om du föredrar hav eller pool, sandstrand eller gräsmatta så har utesäsongen börjat. Dags att packa för livet utomhus, gärna i denna generösa väska i canvas. Här finns gott om plats för allt du behöver en solig dag – matsäck, bok, leksaker, solkräm eller vad du vill! I väskan finns en invändig ficka för småsaker och värdesaker.

badhanduken

Strandväskan matchas med en skön strandmatta som kan stickas in i hållaren utanpå väskan eller bäras i handtaget. Pricken över i är den stilrena handduken i Hamam-design med två olika strukturer: den ena sidan i frotté och den andra sidan slät. Den tvåsidiga designen gör att handduken fungerar till många olika tillfällen, lika bra för bad och strand som vid picknick i parken.

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black kan köpa detta specialpaket inför sommaren för 995 kronor. Antalet strandset är begränsade och gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 26 juni 2024.

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 27.05.2024