Nyheter & Erbjudanden

StopService – spärrar snabbt dina kort och värdehandlingar

Du som har Private Bankings kreditkort får även StopService kostnadsfritt. Bra att ha om olyckan eller tjuven skulle vara framme.

Vad skulle du göra om du plötsligt förlorade dina kort och värdehandlingar? I en sådan situation är StopService bra att ha – här får du tillgång till en rad olika tjänster, designade för att skapa en tryggare vardag. Med hjälp av Spärrtjänst som ingår i StopService kan du enkelt spärra kreditkort, pass, körkort och mobiltelefon med ett enda telefonsamtal.

Telefonnumret till StopService är 08-775 50 00.

För att tjänsten ska fungera måste du själv registrera dina värdehandlingar. Gör det redan i dag! Tjänsten är kostnadsfri för dig som har kreditkorten Nordea Platinum eller Nordea Black och den omfattar både dig själv och din familj. (Ordinarie pris är 369 kronor per år.)

Via StopService får du också tillgång till tjänsten Objektregistrering som ger dig möjlighet att skapa ett digitalt arkiv över dina värdesaker. Här kan du registrera värdeföremål som dator, smycken, konst och kamera tillsammans med inköpsdatum, pris och serienummer. Du kan också ladda upp bilder och kvitton, vilket kan vara bra att ha i händelse av stöld eller brand.

Läs mer och anmäl dig via denna länk.
Klicka på knappen ”Ansök om StopService”. När du kommit in, välj ”Log in” så kan du identifiera dig och registrera dina kort och värdehandlingar.

Du ska ha blivit ansluten med automatik i samband med att du fick ditt kreditkort i Nordea. Om du stöter på problem vid inloggningen – kontakta din rådgivare så får du hjälp med anslutningen.

Publicerat 27.02.2020