Nyheter & Erbjudanden

Soeder – äkta naturlig hudvård från Schweiz

Premiumprodukter framtagna för att ta hand om dig och miljön.

Tvål på flaska

Företaget Soeder grundades 2013 i Zürich av svenskarna Johan och Hanna, som med ett outtröttligt engagemang skapar produkter för en bättre morgondag. Hanna med sin bakgrund som arkitekt och kreatör och Johan med sin djupa kunskap om kemi och kvalitativa råvaror har tagit fram en unik serie av ekologiska tvålar. 

Johan Labor pipettar

Företagets sortiment har vuxit och innefattar nu även lotion, handsprit, deodorant, schampo och balsam – alla tillverkade av organiska ingredienser med olika ljuvliga dofter. Produkterna har uppskattats och spridit sig snabbt, nu finns de i framstående hotell och butiker över hela världen, samtidigt som produktionen fortfarande sker i Zürich. 

flera tvålflaskor mot en vägg

Soeders ekologiska tänk genomsyrar hela deras produktion och distribution. Från transport på land och till sjöss i stället för flyg, till återfyllningsstationer i europeiska och nordiska storstäder, visar de att skönhet inte behöver komma på bekostnad av planeten.

örtblommor

För att fira framgångarna och för att dela kärleken med sina svenska rötter, erbjuder Soeder dig som kund i Private Banking en exklusiv rabatt på 33 procent när du handlar från deras webbutik.

Använd rabattkoden CBP-Nordea vid beställning för att dra nytta av erbjudandet, som gäller till 2024-01-31.

Publicerat 24.11.2023