Nyheter & Erbjudanden

Smarta försäkringar för en lyckad ”svemester”

Byggrådgivning, bilassistans och videosamtal med veterinären – i sommar får du tillgång till personlig rådgivning och extra förmåner hos If.

För att göra en speciell semestertid så trygg som möjligt erbjuder If flera smarta uppgraderingar och tjänster i år. Bäst av allt – de ingår både om du har en befintlig försäkring och om du tecknar en ny, ända fram till 31 augusti.

Här följer några aktuella förmåner som du kan ha nytta av i sommar!

För hemmasnickarens byggprojekt

 Är det dags att bygga altan, fixa staket eller måla om fasaden? Eller varför inte bygga ett uterum för att kunna njuta av sommaren oavsett om solen skiner eller om det blir regn. Om du kör fast och vill få råd och hjälp av ett proffs kan du få det av Anticimex. Denna rådgivning ingår kostnadsfritt i din hem-, villa- och fritidshusförsäkring, fram till 31 augusti. Läs mer här.

Sommar med fyrfotade vänner

En hemmasommar för dig blir såklart en hemmasommar för din hund eller katt. För att ni alla ska känna er så trygga och bekväma som möjligt ingår fria digitala veterinärbesök hos FirstVet i din djurförsäkring fram till 31 augusti. Det gäller alla nya och befintliga kunder med katt-, hund- och hästförsäkring. Läs mer här.

Biltur med oväntat avbrott

Årets bilsemester kanske blir att upptäcka nya platser i Sverige? Oavsett hur långt eller kort du åker kan resan få ett oväntat stopp. För att du ska känna dig trygg och fri på vägarna ingår fri videoassistans från Viking i din bil-, mc- och husvagnsförsäkring fram till 31 augusti. Läs mer här.

Nordea har sedan flera år ett samarbete med If, där du som är kund i Private Banking får extra förmåner. Du får bland annat tillgång till en egen försäkringsspecialist, som säkerställer att du är rätt försäkrad efter dina behov. 

Vill du höra mer om hela erbjudandet, kontakta din rådgivare i Private Banking så blir du uppringd av en försäkringsrådgivare hos If.

Publicerat 02.07.2020