Nyheter & Erbjudanden

Senaste nytt om bolagsstämman

Vill du veta hur det gick på Nordeas bolagsstämma? Då kan du vara med på en webbsändning direkt efter att stämman avslutats.

kvinna på en bergstopp

Nordeas bolagsstämma hålls i år den 24 mars i Helsingfors. För att begränsa spridningen av coronaviruset och säkerställa alla intressenters välbefinnande och säkerhet genomförs den enbart digitalt. Aktieägare och deras ombud kan lägga fram förslag och ställa frågor på förhand.

Direkt efter stämman, klockan 15.00 svensk tid arrangerar Nordea en separat sändning på internet där du kan se presentationerna från styrelseordförande samt vd och koncernchef och få veta vilka beslut som fattats.  

Du får också delta i en virtuell frågestund med styrelsens ordförande Torbjörn Magnusson, vd och koncernchef Frank Vang-Jensen, chefen för Personal Banking Sara Mella och chefen för Business Banking Nina Arkilahti.

Efter frågestunden följer en intervju med föreslagen ny styrelseledamot och blivande styrelseordförande Stephen Hester. Sändningen på internet utgör inte en del av den ordinarie bolagsstämman.

Här kan du anmäla dig till webbsändningen den 24 mars klockan 15.00.

Mer information om bolagsstämman finner du på nordea.com där även webbsändningen kommer att publiceras efter sändning.

Publicerat 04.03.2022