Nyheter & Erbjudanden

Réserve Mouton Cadet i begränsad upplaga

Fem utvalda Bordeaux-viner med intensiv och elegant fyllighet i en vacker trälåda.

Mouton Cadet vingård

Chateau Mouton Rothschild är känt över hela världen för sina premiumviner, sin extraordinära historia och inte minst baronen Philippe de Rothschild, som förutom att vara racerförare, dramatiker och manusförfattare även blev en av de mest framgångsrika vinodlarna i världen. Hans farfarsfar köpte Chateau Brane-Mouton i Bordeaux-regionen på en auktion redan 1853. Efter Philippes död 1988 fortsatte hans dotter det passionerade arbetet vid vinhuset som än i dag lever efter mottot "Mouton ne change" (Mouton ändras aldrig).

Tack vare noggrant utvalda druvor – skördade vid perfekt mognad – visar Mouton-Cadet-vinerna en fruktig och elegant sida av Bordeaux. Det är en serie kvalitetsviner från olika appellationer i Bordeaux som kommit att bli referens för sina ursprung. 

Mouton Cadet

Vinhuset har nu satt ihop en exklusiv blandning av tre röda och två vita viner, presenterat i en vacker trälåda. Blandlådan säljs normalt inte på Systembolaget och finns endast i en begränsad upplaga. Vinerna lämpar sig för såväl lagring som att drickas direkt och passar till höstens menyer med vilt och havets läckerheter.

Samlingen innehåller:
Mouton Cadet Réserve Graves Rouge (2018)
Mouton Cadet Réserve Graves Blanc (2019)
Mouton Cadet Réserve Saint-Émilion (2019)
Mouton Cadet Réserve Puillac (2017)
Mouton Cadet Réserve Sauternes (2019)

Detta är en unik samling kvalitetsviner som tagits fram i begränsad upplaga. Här beställer du vinlådan på Systembolaget. 5 flaskor x 750 ml, pris 1 250 kronor.

Erbjudandet gäller 31 december 2022, eller så långt lagret räcker.

Mouton Cadet vingård

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08-21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 27.09.2022