Nyheter & Erbjudanden

Rabatt på smycken och prylar att betala med

Med en smart wearable kan du lämna plånboken hemma i sommar

Kvinna betalar med halssmycke

Många har upptäckt det nya sättet att betala med, sedan så kallade wearables infördes för något år sedan. Visst är det praktiskt att slippa ta med sig plånboken eller kortfodralet till stranden och tennisbanan.

En wearable är en pryl, kopplad till ditt kort, som du kan betala med i butiker och restauranger. Det kan till exempel vara en ring, en nyckelring, ett armband eller en klocka – saker som är lätta att ha med sig eller på sig. Vissa wearables, som ringarna, kan du till och med bada med. 

hand betalar med ring

Just nu får du 30 procents rabatt på wearables från Tapster, som kan kopplas till ditt Platinum eller Black liksom andra kort i Nordea. Tapsters produkter fungerar med både Visa och Mastercard. För att beställa, besök gotapster.com och välj din favorit. Ange koden sommar30 vid beställning. Erbjudandet gäller till den 31 augusti.

Tips!

Anslut ditt kort till tjänsten Cashback så får du mer rabatt. Just nu får du tillbaka 30 procent av det du betalar hos Tapster, direkt in på kortet. 

Cashbackerbjudanden går alltså att kombinera med andra rabatter. När du väl har anslutit ditt kort så kommer du automatiskt att få pengar tillbaka när du handlar hos utvalda butiker och restauranger.

Du ansluter dig till Cashback och hittar alla erbjudanden i Mobilbanken under Genvägar. Det är både kostnadsfritt och enkelt att ansluta ditt kort. Du kan även läsa mer om Cashback på Nordeas hemsida.

Publicerat 28.06.2022