Nyheter & Erbjudanden

Premiumresa till Seychellerna

Njut av turkost vatten, varma solstrålar och härlig avkoppling.

Seychellerna strand

Boka en drömresa till Seychellerna där en svensk guide tar dig med på det bästa landet har att erbjuda! Tillsammans med dina medresenärer får du ett noga utvalt program med charmiga och lyxiga boenden på tre olika öar och flera spännande utflykter.

Efter en behaglig flygresa i Business Class ankommer du till huvudön Mahe, där det blir en kort resa med inrikesflyg (cirka 20 minuter) till landets näst största ö, Praslin. Här bor du fyra nätter i deluxerum på 4-stjärniga Paradise Sun med halvpension. Förutom kritvita stränder, kristallklart vatten och fantastisk mat ingår en halvdagstur runt ön samt en heldagstur med egen chartrad båt.

Seychellerna bungalo

Efter fyra sköna dygn är det dags att åka vidare till ön La Digue, som är helt fri från bilvägar. Här får du chans att se de imponerande jättesköldpaddorna och njuta av sol och bad på några av världens kanske vackraste stränder. Du bor två nätter på öns bästa hotell La Domainede l´Orangeraie i en Villa de Charme med halvpension. Dessutom ingår en heldagstur på cykel med lunch.

Inför den sista etappen av resan flyger du tillbaka till huvudön Mahe och åker vidare med båt till ön Silhouette Island där du bor fyra nätter i en King Beachfront Villa på öns enda hotell, det 5-stjärniga Hilton Labriz. Här finns inget inbokat utan du väljer själv bland hotellets alla aktiviteter – eller bara tar det lugnt i en hängmatta och lyssnar på vågorna!

Avresa: 26 oktober 2023. Hemresa: 6 november 2023. Pris: 105 900 kronor per person.

Seychellerna strand

Detta ingår:
-Flyg i Business Class från Arlanda t/r
-All transfer inklusive inrikes flyg och färjor
-Boende totalt tio nätter i dubbelrum med halvpension (frukost och middag)
-Två utflykter på Prasli: halvdagstur med buss samt heldagstur med egen båt inklusive lunch
-En utflykt med cykel på La Digue inklusive lunch

Vid bokning och förfrågningar, kontakta tinna@backmanberg.se eller ring resebyrån Bäckman & Berg på telefon 0480-87000.

Erbjudandet gäller till och med 30 maj 2023. Antalet platser är begränsat.

Seychellerna sködpadda

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller skriva till kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 30.01.2023