Nyheter & Erbjudanden

Premiumplatser till musikalen Hair

I vår spelas Hair, en av världens mest kända och medryckande musikaler, i Stockholm. Handlingen är högaktuell än idag.

Hair poster

Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna sedan 1960-talet. Berättelsen om en grupp ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är kanske mer aktuell än på mycket länge.

Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let the Sunshine In för att bara nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning för både hjärta och hjärna. Göta Lejons anrika scen intas av The Tribe, en ung talangspäckad samling artister. I huvudrollerna ser vi Viktor Norén och Moonica Mac, som båda har långa musikaliska karriärer bakom sig och som även medverkade i Så mycket bättre 2021.

Hair publik

Hair spelas under våren 2023 på Göta Lejon i Stockholm. Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black har möjlighet att boka biljetter till den annars slutsålda premium-kategorin till föreställningen lördagen den 18 mars klockan 19:30. Pris: 1 295 kronor. Köp dina biljetter här.

Premiumbiljetterna avser salongens bästa platser samt programblad, garderobsavgift och en drinkbiljett som motsvarar ett glas cava eller alkoholfritt alternativ och hämtas ut i biljettkassan innan föreställningen.

Erbjudandet gäller till och med 12 mars 2023 eller så långt lagret räcker. Antalet biljetter är begränsat. 

Har du frågor om detta erbjudande är du välkommen att ringa
08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.


Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund i Nordea Private Banking.

Publicerat 03.01.2023