Nyheter & Erbjudanden

Padelcamp på Fuerteventura

Kombinera sol och bad på Playitas Resort med massor av padel!

Playitas-padel

Oavsett om du har otaliga timmar på padelbanan bakom dig eller om du är en glad amatör kan du följa med på padelcamp på Playitas Resort på Fuerteventura. Under veckan kommer du att få hjälp att utveckla ditt spel – det blir mycket fokus på teknik och matchspel, med upp till 4 timmars padelspel varje dag. På resorten finns även en mängd andra aktiviteter som gym, yoga, cykel, klättring och gruppträning. Och som en extra bonus ligger dessutom golfbanan runt hörnet!

Förutom att träna finns det också utrymme för sol, bad, relax och trevligt umgänge. För dig som har Nordea Platinum eller Nordea Black väntar ett extra härligt paket – du spelar padel med tränare flera timmar per dag och återhämtar dig sedan i en egen villa med privat, uppvärmd pool. Den lyxiga trerumsvillan ligger på behagligt avstånd från resorten så att du kan njuta av såväl lugnet vid den egna poolen som områdets alla sportfaciliteter. Upptill fyra personer kan bo i varje villa.

trerumsvilla med pool
trerumsvilla med pool
trerumsvilla med pool

Hälsosam och näringsrik mat är en av Playitas Resorts grundstenar. Här använder man så långt det går lokala och ekologiska produkter i matlagningen och har även en egen Eco Garden där ett 50-tal sorters frukt, grönsaker och örter odlas.

Specialpaketet för dig med Nordea Platinum eller Nordea Black med boende i egen villa med privat pool kostar 21 998 kronor per person, när två personer delar villa.

Playitas-padel

Resan arrangeras av Swedish Padel Camp i samarbete med Apollo Sports vid två tillfällen: 10–17 mars samt 17–24 mars 2023. Detta ingår:
- Flyg tur/retur (avresa Göteborg, Stockholm, Malmö–Fuerteventura) inkl. bagage och mat ombord
- Transfer
- Del i trerumsvilla med privat pool
- Halvpension (frukost och middag)
- Ledarledd träning enligt program, 3–4 timmar padel per dag 
- Övrig träning på Playitas Resort

Erbjudandet gäller 31 december 2022. Beställ din resa här.


Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08-21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 27.09.2022