Nyheter & Erbjudanden

Nyårschampagne i present­förpackning

Fantastisk gåva till kvällens värd eller till ditt eget nyårsfirande.

chapagneflaskor

Passa på att köpa en riktigt festlig trio av champagner, som förstås passar lika bra även andra kvällar än nyårsafton! Denna specialförpackning innehåller följande:

Besserat de Bellefon – Blanc de Blancs
En lyxig och elegant Champagne, 100 procent Chardonnay med fin mineralitet och toner av citrus. Smaken är frisk och livfull medan finishen är len och rund. Sätt gärna tonen för bjudningen med denna flaska som apertif och du har alla förutsättningar att skapa en riktigt lyckad kväll!

Vazart-Coquart – Brut Reserve
Frisk och lätt mogen smak med fina inslag av sommaräpplen, nötter, mineraler och citrus. Passar mycket bra till fisk och fågel och alldeles särskilt bra till ostron.

Henriet-Bazin – Blanc de Noirs
Kraftfull och pepprig med härliga inslag av röda äpplen och rostat bröd. Lång finish som passar särskilt bra till grillade skaldjur och även kött, företrädesvis lammstek. 

Pris för denna presentförpackning med tre flaskor Champagne i specialpaket för dig som har Nordea Black eller Platinum är 1495 kronor inklusive frakt. Beställ lådan här. Antalet vinlådor är begränsat.

champagneglas

Erbjudandet gäller till 31 december 2022 eller så långt lagret räcker. För leverans innan nyår bör du beställa senast 19 december.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som är kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08-21, lör 09–17) eller mejla till kontakt@korterbjudande.se

Publicerat 28.11.2022