Nyheter & Erbjudanden

Ny chans att resa till Kaukasus

Vårens resa blev inställd men i höst anordnas en ny tur till de tre kulturländerna Azerbajdzjan, Georgien och Armenien i gränslandet mellan Europa och Asien.

Följ med på en två veckor lång resa till det fascinerande Kaukasien, området mellan Svarta havet och Kaspiska havet.  

Kaukasien erbjuder otroliga naturupplevelser och områdets rika historiska arv och olika folkgrupper har gett denna region kulturella särdrag som du inte finner någon annanstans. Länderna skiljer sig dock mycket sinsemellan och rundresan ger därför en intressant inblick i den kulturella mångfald som utmärker hela Kaukasus. Resan bjuder på fantastiska vyer, spektakulära historiska och religiösa byggnader, uråldriga fornlämningar och idylliska vingårdslandskap i vad som måste vara ett av världens mest natursköna, intressanta och gästvänliga områden.

Resan kommer att genomföras under förutsättning att gränserna för de tre länderna är öppna för svenska turister samt att UD inte avråder från resor till dessa destinationer. Arrangören Phoenix Travel erbjuder 100 procents fri avbokning fram till 8 augusti 2020 av denna resa.

Avresa 13 oktober 2020 och hemresa 26 oktober. Priset för dig som kund i Nordea Private Banking är 22 500 kr, ordinarie pris 24 500 kr.

Allt detta ingår i priset:
Flyg till Baku och hemresa från Tbilisi
Alla flygskatter
Hotell med frukost
Måltider enligt program
Utflykter enligt program
Engelsktalande guider
Svensktalande reseledare

Hela reseprogrammet med detaljerad information och preliminära flygtider presenteras i denna broschyr

Bokning görs på telefon 031-14 77 33 eller via e-post: bokning@phoenixtravel.se. Mer information finns på www.phoenixtravel.se/nordea

Publicerat 02.07.2020