Nyheter & Erbjudanden

Norrländsk njutning

Boka en norrländsk vistelse utöver det vanliga, där det naturnära boendet och arkitekturen är en stor del av upplevelsen.

ArcticBath

Arctic Bath är mer än ett hotell. Med en unik arkitektur, byggt på Luleälven, erbjuder detta spahotell upplevelser för såväl sinne som själ. Naturliga, hållbara material som trä, sten, läder och textilier harmoniserar tillsammans i skandinavisk design. Låt detta bli ditt alldeles egna gömställe under den norrländska himlen där midnattssolen är ständigt närvarande.

ArcticBath

Hotellet ligger i Harads i hjärtat av Lappland, 85 km från Luleå. Du bor i lyxig stuga eller svit, byggd på vattnet eller på land. Maten du får avnjuta på hotellet är också den en hyllning till det lokala och naturnära: lokala råvaror på traditionella norrländska rätter – men med en modern twist!

Utan extra kostnad: Du som har Nordea Black eller Platinum bjuds på en härlig duo-behandling för dig och ditt sällskap. Tillsammans avnjuter ni 50 minuter total avslappning med en himmelsk hårbotten- och nackmassage, handmassage och en fotrengöringsritual med bland annat skrubb och fotmassage. Värde: 1 795 kronor.

ArcticBath

Boka ditt boende på Arctic Bath här. Ange kod PB2021 för att få tillgång till den kostnadsfria duo-behandlingen. Detta erbjudande är giltigt till och med 17 oktober 2021.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

mat på tallrik

Publicerat 28.06.2021