Nyheter & Erbjudanden

Next to normal med mycket känsla

En modig och omvälvande musikalsuccé på Malmö Opera.

Next to normal poster

Next to normal är något så ovanligt som en rockmusikal om psykisk sjukdom. Trots den allvarliga handlingen finns det gott om utrymme för hjärtliga skratt, men också en och annan tår.

Historien pendlar mellan skruvat familjedrama à la Woody Allen och finstämd gestaltning av ett viktigt ämne. Vi möter familjen Goodman där mamma Dianas bipolära sjukdom präglar hela familjens tillvaro och tvingar dem att konfrontera sina rädslor. Det är en aktuell och starkt berörande berättelse med plats för både skratt och gråt.  

Malmö operan

Next to normal har blivit en internationell succé och spelas flitigt runt om i världen. Nu kommer denna Broadwaysuccé till Malmö opera. Musikalen fick fantastiska recensioner vid Broadwaypremiären 2009: Rolling Stone kallade den "Säsongens bästa nya musikal – överlägset”. New York Times skrev "En modig, hisnande musikal. Den är mycket mer än en feel-good-musikal: det är en feel-everything-musikal.”

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black kan köpa rabatterade biljetter i kategori A, mittparkett, på utvalda datum. Pris: 750 kronor (ordinarie pris 862 kronor). Köp dina biljetter här.

Antalet biljetter är begränsat och erbjudandet gäller så länge det finns biljetter, dock längst till och med 5 mars 2024.

Malmö Operan interiör

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 29.01.2024