Nyheter & Erbjudanden

Nebbioloviner med elegans och finess

Begränsad upplaga av välkända italienska kvalitetsviner.

Barolovin

Familjeägda Marchesi di Barolo är beläget i den lilla byn Barolo och har en historia som sträcker sig långt tillbaka på 1800-talet då man började göra vin på Nebbiolodruvan.  Det var också denna vingård som först gjorde Barolo känt en gång i tiden. Nu har du möjlighet att köpa ett urval av vingårdens exklusiva viner i en vacker presentlåda. Vinerna finns normalt inte att köpa på Systembolaget utan är ett unikt tillfälle och med begränsat parti.

byn Barolo

Dessa viner ingår i paketet:

Barolo del Comune di Barolo 2018: Druvorna till detta vin kommer uteslutande från gårdens "Historical Cru"-områden och druvorna plockas uteslutande för hand. Smaken är kryddig och elegant och passar särskilt bra till kötträtter, grytor och vilt. Vinet kan med fördel lagras upp till 30 år, men är redo att avnjutas redan nu.

Michet Nebbiolo Alba 2019 – Le Selezioni: Tack vare sin struktur matchas vinet särskilt bra med chark- och ostbrickor och pastarätter med kraftfulla såser. Vinet avnjuts bäst när det har en ålder av 2–8 år.

Ruvei Barbera Alba 2020-Le Selezioni: Barbera d'Alba är det mest traditionella vinet från Piemonte och är perfekt som ”husets vin” då det passar till all sorts mat. Vinet tillverkas med en liten andel Nebbiolo d'Alba för att öka dess finess och elegans vilket ger ett mjukare vin med en större struktur men med lägre syra.

vinpaketet

Vinpaketet erbjuds exklusivt till dig som har Nordea Platinum eller Nordea Black. Pris: 1 149 kronor inklusive presentlåda. Beställ vinet här på Systembolagets hemsida

Partiet är begränsat och erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 30 juni 2023.

tunnor med Barolovin


Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

byn Barolo

Publicerat 28.03.2023