Nyheter & Erbjudanden

Nätverk och nytänkande i Åre Business Forum

Nytt tillfälle att träffa experter, företagsledare och entreprenörer i Nordens Davos.

ÅreBusinessForum

Åre Business Forum är affärsevenemanget som samlar personer och bolag från olika branscher och positioner, där mångfalden skapar en intressant dynamik och nytänkande. Visionen är att vara Nordens Davos, en mötesplats för alla med ett gemensamt intresse för affärer, entreprenörskap, hållbarhet och att skapa tillväxt i Sverige och Norden.

ÅreBusinessForum

Evenemanget går i år av stapeln den 30 mars–1 april på designhotellet Copperhill Mountain Lodge i Åre, där fjällnära aktiviteter kombineras med spännande talare, paneldiskussioner, pitchtävling, spontana möten och nätverkande.

ÅreBusinessForum

I årets program medverkar innovatörer och entreprenörer som skapat framgång i kristid och här bjuds det även på intervjuer med några av landets främsta företagsledare. Genom att Di Impact Summit nu också tar plats på den gemensamma scenen får besökarna chans att fördjupa sig i aktuella klimatutmaningar och träffa entreprenörer som sitter på lösningarna.

Nordea finns på plats för diskussioner och möten och bidrar även med expertis i form av bland andra chefekonom Annika Winsth och hållbarhetschef Anders Langworth.

ÅreBusinessForum

Mer information om program och anmälan finns på hemsidan för Åre Business Forum.

Programmet uppdateras löpande och givetvis följer man rådande restriktioner och rekommendationer utifrån smittläget och anpassar antalet platser utifrån det. 

ÅreBusinessForum

Publicerat 01.02.2022