Nyheter & Erbjudanden

Lyxiga skaldjur hos Melanders

Ta med dig en vän till Melanders i NK Saluhall och avnjut ett glas krispigt bubbel och en dignande skaldjursplatå.

skaldjur, musslor och champagne

NK Saluhall i Stockholm är ett kulinariskt mecka där Melanders står för delikatesserna som härstammar från havet. Vad passar bättre än att boka in en långlunch eller middag med någon du saknat för att njuta av sällskap såväl som underbara skaldjur?

För dig som har Nordea Platinum eller Nordea Black bjuder Melanders dig och din vän på varsitt VIP-paket vid beställning av en stor skaldjursplatå för två personer: ett glas bubbel vid ankomst och valfri kaffe med pralin som avslutning för att göra måltiden komplett (värde ca 400 kr).

Hummer och havskräftor

Hos Melanders är du alltid garanterad de absolut finaste råvarorna. Sedan många år tillbaka är man garanterad ”sista halningen” vilket innebär att Melanders får den fångst som har tagits upp sist och därmed är den allra färskaste. Den stora skaldjursplatån innehåller hummer, havskräftor, färska och rökta räkor, kungskrabba, ostron, skagenröra samt smörstekt brioche och såser.​ Pris 1 350 kr för två personer.

Boka bord här och ange kod PB2021 för att lägga till VIP-paketet. Koden gäller vid beställning av stor skaldjursplatå. Detta erbjudande är giltigt till och med 31 oktober 2021.

skaldjur och ostron

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 25.09.2021