Nyheter & Erbjudanden

Kryssning till Antarktis

Res till ett av världens mest spektakulära resmål, bekvämt och hållbart med hybriddrivet kryssningsfartyg.

MS Fridtjof Nansen på antarktis, pinviner

MS Fridtjof Nansen är det senaste tillskottet i Hurtigrutens moderna flotta. Här kommer du att tillbringa tolv spännande dagar med expeditioner och nya lärdomar, kombinerat med en förstklassig service och underhållning ombord.

Resan och äventyret börjar med flyg till Argentina. Efter några dagar i det sinnliga Buenos Aires flyger du vidare till Ushuaia på Kap Horn) för att gå ombord på hybriddrivna MS Fridtjof Nansen. Ni lämnar hamnen och seglar söderut för en tolv dagar lång kryssning. När fartyget närmar sig den antarktiska kontinenten, kryssandes mellan isberg och glaciärer, ser du stora pingvinkolonier som står på stranden och hälsar er välkomna.

MS Fridtjof Nansen på antarktis

Expeditionsteamet ombord är ett levande uppslagsverk som delar med sig av sina stora kunskaper om områdets historia och djurliv. Följ med på deras utflykter för att verkligen upptäcka den frusna kontinentens hemligheter och magi.

Ombord på kryssningsfartyget avnjuter du alla moderna bekvämlighet du kan tänka dig. Här finns bubbelpooler, relaxavdelning och underhållning. Under resan kan du även ta del av en mängd evenemang både ombord och till havs i mindre båtar. En perfekt kombination av lyx och äventyr!

Ombord på MS Fridtjof Nansen

Resan går i november 2022 och inkluderar flyg till Buenos Aires och Ushuaia, fem hotellnätter inkl frukost samt tangoshow i Buenos Aires, expeditionskryssning med helpension inkl drycker under tolv dagar, evenemang ombord, utflykter, fotokurser och föreläsningar om Antarktis och mycket mer.

Ordinarie pris från 107 900 kronor per person. Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black får 20 000 kronor i rabatt vid bokning av två personer i dubbelhytt. För att få rabatten anmäler du dig och betalar en mindre deposition senast 30 maj 2022. Slutbetalning görs före 1 september.  Läs mer och boka här. Ange rabattkod NORDANT22SE.

MS Fridtjof Nansen på antarktis

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 01.04.2022