Nyheter & Erbjudanden

Jul med tradition på Bank Hotel och Skansen

Bli barn på nytt och unna dig en härlig vistelse i vår vintervackra huvudstad.

bank hotel Bonnies
Foto: Jens Bergstrand

Välkommen att tillbringa några stämningsfulla dagar i ett vackert juldekorerat Stockholm!

Bo centralt på Blasieholmen och passa på att julhandla på anrika NK, ta en kopp varm choklad i Gamla stan, se den ståtliga julgranen på Skeppsholmen och besök Skansens traditionella julmarknad.

bank hotel
Foto: Jens Bergstrand

Från centralt belägna Bank Hotel har du gångavstånd till det mesta och som kund i Nordea Private Banking får du 20 procents rabatt på alla rum och sviter. Frukost ingår och du får dessutom en voucher på 500 kronor per dag som kan användas i Bank Hotels egen restaurang Bonnie’s.

Under adventstiden och julen kan du koppla av en stund i hotellets julpyntade sällskapsrum där du bjuds på varm äppelmust, glögg, pepparkakor och lussekatter samt där det även finns julgran och sällskapsspel. Bor du på hotellet under natten till den 13 december bjuds du på ett stämningsfullt Luciatåg till frukosten på morgonen.

Dessutom får samtliga gäster i bokningen fri entré till Skansen, oavsett ålder och bokningsdatum!

Boka din vistelse på Bank Hotel här

Bank Hotel
Foto: Johannes Maxweller och Jens Bergstrand

Du kan också boka via hemsidan bankhotel.se, fyll då i BANKCHRISTMAS som promotion code i bokningen så att du får rabatten. Erbjudandet gäller fram till 10 januari 2022.

I år firar julen på Skansen 130 år, en nygammal tradition för varje stadsbo. Skansen är öppet alla dagar på året och julmarknaden pågår varje fredag, lördag och söndag fram till 19 december. Kom och upplev hus och gårdar i julgestaltning, vintervakna djur, julpyssel, konserter och berättelser om julen förr och nu!

Här kan du läsa mer om Skansens program och aktiviteter.

Publicerat 01.12.2021