Nyheter & Erbjudanden

Hur gör vi för att ställa om?

Välkommen att lyssna på experterna under Nordeas hållbarhetsvecka!

Paraglider

I mitten av november går Nordeas hållbarhetsvecka av stapeln, där tanken är att såväl kunder som personal ska lära sig mer om hur vi alla kan ställa om för en mer hållbar framtid. Här kommer några axplock på digitala event som du kan vara med på!

Konjunkturläget med ESG-fokus

Varmt välkommen att lyssna till Nordeas måndagswebbinarium där chefekonom Annika Winsth, chefsanalytikerna Torbjörn Isaksson och Susanne Spector samt analytiker Gustav Helgesson ger en uppdatering kring konjunkturläget och finansmarknaderna. Denna vecka med extra fokus på hållbarhet.

Webbinariet har genomförts. Här finns en länk till inspelningen.


Gränges hållbarhetsresa och hur Nordea kan stötta

Sofia Hedevåg

Sofia Hedevåg, hållbarhetschef på Gränges.

Välkommen till en livesändning där Sofia Hedevåg, hållbarhetschef på Gränges som är global ledare aluminiumteknik, berättar om företagets hållbarhetsresa och hur hållbar finansiering kan accelerera omställningen.   

Efter föredraget blir det paneldebatt där Nordeas hållbarhetschef Anders Langworth tillsammans med Ninni Franceschi på Private Banking, Sverigechefen Per Långsved samt Peter Dalmalm, chef för företagsaffären, samtalar kring hur Nordea kan stötta privatpersoner och företag i deras omställning.  

Här kan du se en inspelning av seminariet (48 minuter).


Peter Dalmalm
Peter Dalmalm, ansvarig för Nordeas företagsaffär.

Impact Summit – hållbart näringsliv

Den 16 november är Nordea på plats på DI Impact Summit – hållbart näringsliv, för att tillsammans med storföretag, investerare, startupbolag och experter diskutera hur vi bygger framtidens näringsliv. Som kund kan du ta del av denna spännande eftermiddag digitalt.

Tid: Tisdag 16 november klockan 13.00-16.30.

Anmäl dig via denna digitala VIP-länk.


Efter pandemin – att investera i hållbara lösningar

I efterdyningarna av pandemin har efterfrågan ökat på investeringar som har socialt ansvarstagande och klimatförändringar högt på agendan. Här berättar Nordeas fondförvaltare Thomas Sörensen och Solène Eveillard hur de arbetar med Nordea Global Climate and Social Impact Fund, en fond som investerar i företag som tillhandahåller lösningar på miljörelaterade och sociala utmaningar. Webbinariet är på engelska.

Tid: Tisdag 16 november klockan 14.00

Anmäl dig via denna länk.

kvinna kör truck

Publicerat 04.11.2021