Nyheter & Erbjudanden

Hitta löparglädjen på fem veckor

Kom igång med ett upplägg för alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom.

MaratonPetra springer

Behöver du en knuff för att komma igång igen efter sommaren, vill du ta tag i löpningen en gång för alla och hitta det där berömde flowet i löpningen som du inte funnit än?

Petra Månström guidar dig till att springa 5 kilometer på ett roligt, enkelt och säkert sätt. Fokus är på träningsglädje med inslag av styrketräning, rörlighet och alternativ träning för att ge dig bästa möjliga start i ditt nya liv som löpare. Häng med!

Kursen vänder sig till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Träningspaketet, där du coachas online och gör övningarna tillsammans med andra deltagare är ett specialkomponerat bootcamp med fokus på löpning och löpstyrka. Hela kursen tar 5 veckor. 

MaratonPetra stretchar och springer

Petra Månström är löpcoach, personlig tränare, författare och influenser med över 100 000 följare på Instagram där hon driver träningskontot MaratonPetra. Hon gästar även regelbundet Nyhetsmorgon på TV4 för att dela med sig av sina träningstips.

Rabatterat pris för dig med Nordea Black eller Platinum 679 kronor (ordinarie pris 799 kronor). Här anmäler du dig till kursen. Ange koden EXTRA15 för att nyttja erbjudandet.

Har du frågor om kursen, kontakta Petra på adress petra@petramanstrom.se. För att bli inspirerad kan du även besöka MaratonPetra på Instagram.

Rabatterbjudandet gäller till och med 30 september 2022. 

MaratonPetra stretchar

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla  kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 30.08.2022