Nyheter & Erbjudanden

Härlig novembertur med fjälläventyr

Förgyll höstmörkret med några mysiga höstdagar i vackra Lofsdalen.

Folk som har en öppen grill i naturen

Nu har du möjlighet att samla familjen eller vännerna för en avslappnad och skön vistelse i Härjedalens härliga fjällmiljö. Bor gör ni i lyxiga och stilrena timmerstugor med 8 sovplatser, stora umgängesytor och fantastisk utsikt över Lofsdalens fjälltoppar.

Under stjärnklara kvällar kan ni njuta av ett bad i den vedeldade badtunnan och i detta paket ingår även en guidad fjällvandring med vackra naturupplevelser och makalösa vyer. Vilken rutt som passar just ert sällskap bestämmer ni i samråd med guiden.

natrur, solnedgång i fjällen med en vandrare

Oavsett om du reser med barn eller med kompisgänget finns det mycket spännande att se och göra även innan skidsäsongen sätter igång på allvar. Vandringsleden Sagospåret och våffelstugan är perfekta utflyktsmål för barnfamiljen, medan en whiskeyprovning i Lofsdalen Skybar och trail running eller fiske kanske passar det vuxna sällskapet bättre.

Det erbjuds även yoga, ölprovning, renrajd och längdskidåkning för att nämna några aktiviteter. Men det kan också vara skönt att lägga upp fötterna framför brasan och göra ingenting för en stund!

Lofsdalen. Öppen brasa i ett stort rum

Information om boendet Lofsdalen Panorama hittar du här. Boka ditt boendepaket via denna e-postadress eller på telefon 0680-41010 och ange bokningskod PB21. Pris från 1775 kr per person för en kortvecka, antingen torsdag-söndag eller söndag-torsdag under perioden 31 oktober till 5 december. Vedeldad badtunna och fjällvandring med guide ingår i priset. Övriga aktiviteter bokar du i samband med bokningen eller på plats.

Detta paket är exklusivt framtaget för Nordea Private Banking och finns inte i Lofsdalens ordinarie utbud. Erbjudandet är giltigt till och med 30 november 2021.

vinterlandskap i fjällen

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 25.09.2021